söndag 21 oktober 2012

Glimminges svar på Pluras kök

Svea en klart sötare variant i bar överkropp och med minst lika mycket Gällivarehäng i Strympbyxorna som Plura. En svamlig Herngren och alkoholen lyser som tur är med sin frånvaro.



Tjejerna var också och fick sitt pris för deras första fotbollssäsong i Västra Karups IF i Hembyggdsgården idag. Grattis!

Doris fick också pris men fastnade inte på bild!


20 grader i Oktober

Igår var det en mycket varm dag på Bjäre, värmen från Europa kom upp till oss. Hade solen också fått en bättre chans så hade det blivit ännu varmare, nästan vid denna tid för två år sen hade vi kallt och ett par decimeter snö!

Jag passade på att ta en lång promenad på förmiddagen var helt svett när jag kom hem jag går inte snabbt nu så det hade nog mer med vädret att göra.

Doris var i Ullared med Mikaela och hennes mamma och mormor, ja det var visst några till där också. Kom hem på eftermiddagen med en stor kasse med grejer.

Eva och tjejerna var hemma och röjde i trädgården och städade upp inför vintern. Sen var Eva och Asta ute och körde med traktorn och hämtade sten de skall lägga som kantsten i rabatten.

På eftermiddagen bestämde vi oss för att grilla kycklingen Eva köpt till kvällsmat. Kändes konstigt att stå ute och grilla i bara en tenniströja så här sent på året. Nu vart det kanske årets sista grillning.

Min axel blir så sakteligen bättre jag tror att det går enligt plan även fast jag fortfarande har ont och svårt att sova ordentligt. Vi var hos distriktssköterskan och tog stygnen i fredags och det så fint ut hade läkt bra!

Jobbade lite hemifrån några timmar i fredags, skall jobba lite även den kommande veckan hade jag tänkt.

Idag är det Fotbollsavslutning i Bygdegården för VKIF Eva och tjejerna skall dit, jag får avstå denna gång och vara hemma och ta hand om axeln.

Igår kväll satt vi och övade oss på att skriva bokstäver. Asta och Svea är så duktiga kan nästan alla bokstäverna. Asta var också mycket noga med storleken på bokstäverna och orden. Svea skapade mer fritt..