torsdag 20 augusti 2009

Vardag i Glimminge

Nu har vi börjat komma in i vardagen i Skåne. Doris har börjat skolan, hon tycker det är jättekul. Spännande att få åka skolskjuts varje morgon. Doris har också börjat med fotboll i Västra Karups IF, hon är på och har redan varit med i sin första CUP. 3 vinster och en förlust och medaljer till alla. Vi har också extratränat fotboll varje kväll denna vecka på den fina idrottsplatsen.

Asta och Svea går nu på dagis 3 dagar i veckan så länge Eva inte har något arbete. Det funkar jättebra.


Vi har välfortfarande inte kommit riktigt på plats i huset det är fortfarande mycket kvar att packa upp och många kartonger står också ouppackade. Då vi saknar garderober och skåp är det också svårt att snabbt packa upp dessa. Vi får packa upp vartefter och stå ut med att det är lite rörigt.

I helgen var bror Lars nere och hjälpte till med att måla huset och att bygga ihop och montera köksön. Vi hann mycket både kul och lättare när man hjälps åt. Tack för hjälpen Lars!

Lars var också en favort hos Asta och Svea som slogs om att få sitta i Lars knä!

Igår onsdag var en underbar dag på bjäre 22 grader, sol och alldeles vindstilla. PÅ eftermiddagen bestämde sig Eva för att åka ned till havet. En i stort sett egen strand och ett spegelblank hav mötte dom. Tjejerna gillar verkligen att bada i havet. En verklig fördel med att bo så nära havet!

Själv tog jag mig en sen MC-tur på Bjäre i solnedgången, Bjäre är fantastiskt vackert.

Vi har nu i stort sett också tömt Svensköp som känns sorgligt tomt och öde. Vi har lite jobb kvar att åka till tippen med mög och kanske ett lass till att köra till Glimminge. Vi planerar att slutföra detta den kommande helgen. I helgen skall vi också slutföra den utvändiga målningen av huset och jobba vidare med att slutföra köket och montera garderober.