söndag 29 januari 2012

MC-mässan i Göteborg

Robert "Torrbryter"
Veckan har gått i en rasande fart. Tyvärr är vi fortfarande inte bra. Tjejerna har haft lite feber i veckan och Eva är fortfarande förkyld, själv har jag varit hyfsat OK men har haft mycket huvudvärk denna vecka också.

I torsdag var jag på " Utbildningsdistriktet" ett gemensam initiativ för att samordna bla tränarutbildning mellan ett antal nordvästskånska fotbollsklubbar. Arne i Hjärnarp är initiativtagare. Var både givande och trevligt möte i Hjärnarps Klubbstuga. Jag var där tillsammans med ordföranden Mattias från Västra Karup.

I veckan har jag också fixat lite med Traktorn som nu är i stort sett klar så här långt.

Jag "Torrbtyter" en Piaggio APE 
Igår var jag tillsammans med min kollega och gode vän Robert i Göteborg på MC-Mässan. Jag måste erkänna att jag knappt varit i Göteborg tidigare, tror att det bara är två gånger och senast var för 20 år sen.




Honda NR750 
Det var kul att komma iväg allt flöt bra och vi hade väl ca 4,5 timmar på mässan innan vi kände att vi hade fått nog. Kul att gå runt att titta på alla motorcyklar och få "torrbryta" lite. Lite sugen blir man allt. Mest intresse tilldrog sig dock en gammal goding från 1992 en Honda NR750 med klar racingbakgrund eller vad sägs om en V4 med 32 ventiler 8 vevstakar menmed idag ganska beskedliga 125 hk. Ägaren till denna hade varit bjuden 1,2 miljoner men tackat nej. Har funnits exemplar till salu på Ebay för mer än 2 miljoner. Mässans klart dyraste hoj Boss Hoss för bara 600.000 kan torka dig.....

Inget Pipskägg..........
En snabb analys var väl att Robert och jag med våra fjuttiga polisonger inte platsade riktigt vi hade alldeles för lite pipskägg och gick runt och såg "svåra" ut. Vi hade dock skitkul jag trivs verkligen ihop med Robert många goa skratt......
Var är skinnvästen och den "svåra" looken ...

Idag tänkte jag att vi skulle se om vi kunde åka lite skridskor, måste bara hitta en åkbar is.....