lördag 16 juli 2011

Loppis och bad

I Torsdags kväll så hade vi Lasse och Gunnel på kvällsmat, det var jättetrevligt mycket snack och skratt och Eva hade fixat God mat. Jag var faktiskt lite trött i mössan på fredagsmorgonen så jag flög inte upp precis ;-)

Fredagen blev shoppingdag för Eva och Tjejerna, bla så fick IKEA Väla ett besök. Själv så stannade jag hemma och jobbade i Stallet. Började förbereda uppregling av alla nya väggar. Tog fram virke och isolering. Jag isolerade sen de delar av ytterväggarna som var kvar att isolera. Jag körde även fram lite Mackadamm och grus för att fylla upp runt den nygjutna infarten till stallet.

Idag  var det så dags för VK IF:s årliga Loppmarknad i Mäsinge. Eva och Doris var uppe redan på Fredagskvällen och hjälpte till att packade upp allt. Eva hjälpte till i Kaffe och Korvserveringen och hade en rätt slitig Lördag med mycket att göra. Själv så slapp jag sängarna iår och hjälpte till att säljasport och fritid. Kul att sälja mycket det var dock ett djävla prutande och skambudande som jag i alla fall i början jobbade hårt för att stå emot, vi behöver ju inte skänka bort grejerna pengarna går ju till klubben. Att folk inte skäms att "skambuda på allt"......

Fyndade själv en soffa till Tjejerna att ha i lekstugan + några ridgrejer. Doris stod och sålde julsaker som faktiskt gick riktigt bra mitt i sommaren =). Doris och jag hjälpte också till med att räkna alla mynt som vi fick in.

På eftermiddagen kom en gammal kollega Håkan Engvall med fru Lotta förbi och hälsade på det var 25 år sen vi sågs sist, det var så länge sen så jag har helt glömt bort denna gång vi sågs. Det var ialla fall trevligt och Håkan var sig förvånansvärt lik.

Vi kunde inte motstå att passa på och åka ner och ta ett eftermiddagsdopp i havet när Håkan och Lotta hade åkt igen. Det var riktigt skönt på stranden. 

Ikväll passade jag på att klippa lite gräs också ,vädret verkar perfekt för gräset det växer så det knakar...... Mer regn är på ingående så det var lika bra att passa på!