onsdag 16 mars 2011

40,4

Har varit hemma i två dagar med Asta och Svea nu. Svea är riktigt dålig har haft 40-graders feber nu i två dagar. Idag har jag ändå kunnat jobba rätt mycket har hunnit med tre telefonmöten, funkade riktigt bra då Svea sovit mycket.

Har bestämt mig för att åka till Stockholm 6-8 april. Skall försöka träffa familj, kompisar och gamla kollegor. Saknar dom även om man inte har så mycket tid att fundera på det! Skall också försöka gå på Datanets pub som de har på kontoret den 6/4 och träffa många gamla kollegor där.

Man kan ju inte säga att det är dyrt att flyga precis, nu har jag väl bokat lite udda tider men 786:- tor känns ju överkomligt. En hundring för flygbussen börjar ju kännas dyrt...;-).

Har börjat jobba lite med utsidan av stallet mot huset, dörr och fönster skall bytas ut och isolering, vindpapp och ny ytterpanel skall upp. Kommer att göra en jävla skillnad visuellt att sen mycket återstår inne i stallet syns ju inte från utsidan  ;-).

Doris kör på som vanligt går bra i skolan, men för långsamt tycker hon. Hon kör sin ridning på måndagar och börjar bli mycket säkrare. Fotboll inne var det igår kväll med tjejlaget. Doris har verkligen tur som har ett tjejlag i sin ålder, det är svårt att få ihop ungdomslag här med det lilla underlaget som finns här på Bjäre.
VK IF har ju fått gå ihop med Torekov i några åldersklasser för att få ihop lag. ( Är det som om Djurgården och AIK skulle gå ihop eller ......?...;-)..) 

Skall försöka ta några tag med stallet i kväll igen men det är inte så kul när det fortfarande är så kallt, Våren nu får du komma....

Imorgon är det dags att åka till Helsingborg igen och göra lite nytta.