fredag 26 november 2010

Skridskor och snö

I onsdags var jag mer Doris och hennes skola i Ishallen i Ängelholm och åkte skridskor. Det var många skridskor att snöra.......;-) . Jag hade skridskorna och hjälmen med. Togge  Löfgren var med så jag fick låna en hockeyklubba. Var inte igår jag spelade hockey, men jag har hållit igång med skridskoåkningen ihop med Doris så den sitter fortfarande, efter att ha jagat Togge och de andra småglina i en halvtimme var jag helt svett då hade vi 1,5 timme kvar att åka innan det var dags att vända tillbaka till Västra Karup.

Det var ett riktigt passande väder i onsdags för skridskoåkning, halv snöstorm och minusgrader.

Igår Torsdag var Eva och Doris i Malmö på genrepet inför Idol och Doris fick se sina Idoler på nära håll. Det var säkert en upplevelse. Dock tror jag att det blev både lite långt och sent för Doris. Även resan till Malmö sög då det var trafikkaos ner till Malmö så de blev försenade.

Själv var jag hemma med Asta och Svea på kvällen.

Idag har jag jobbat hemifrån, skönt att slippa vägarna en dag. Hade ett avbrott på bredbandet idag på minst en timme, men det kom igång igen.

På lunchen var jag ute och satte på snökedjorna på traktorn och skottade av lite snö, skönt att kunna göra det i dagsljus.

Imorgon skall vi ha alla grannarna på advents fest skall bli kul!

Det kalla vädret gör att bygge ligger nere just nu, det ser ju tyvärr ut att bli långvarigt. Man kan ju inte snickra när det är -6 grader. Jag skall försöka värma upp i verkstan och försöka måla lite plank så att jag kan sätta upp lite ytterpanel när kylan ger med sig när nu det blir ser ut att bli två kalla kommande veckor i alla fall.