fredag 17 juli 2009

Färdig byggt?


Detta har verkligen varit en intensiv vecka Rörström har verkligen gått på knäna. Detta har varit den sista byggveckan för snickarna som nu går på semester.

Detta innebär tyvärr inte att det är klart för inflyttning. Mycket återstår som tex målning, tapetsering, fönsterbänkar och smygar, dörrfoder, golvsocklar, kakling i kök+tvättstuga, panela tak på övervåningen, måla huset på utsidan, planera tomt....

Ja ni hör, det är inte mycket man får för 3 miljoner som vi nu snart har lagt ner på vår projekt.

Kommande veckorna kommer att innebära mycket jobb för mig att försöka färdigställa så mycket som möjligt inför inflyttningen. Vi planerar att försöka flytta in i Glimminge 1/8 om inget oförutsett inträffar.

Jag räknar med att jag skall hunnit fixa tillräckligt så att det blir ett drägligt boende för oss, sen får vi fortsätta att fixa. Det kommer att bli lättare när vi bor där så att vi slipper de långa resorna mellan Svensköp och Glimminge.

I morgon skall vi ha avslutningsfest i Svensköp, vi bjöd en massa folk, tyvärr har de allra flesta tackat nej. Verkar inte vara så många som kommer att sakna oss ;-).

Eva och tjejerna hade badpremiär i havet i Glimminge. Det var en ny upplevelse med ett riktigt salt västerhav. Fin strand och ett helt perfekt badväder och en massa snäckor man kunde plocka.

Själv tillbringade jag dagen med att försöka styra hantverkarna att hinna med så mycket som möjligt innan det blev semester. Det kommer inte att återupptas något regelmässigt arbete på huset förutom återställa tomten efter semestern.
Helgen kommer vi att vara i Svensköp, jag måste vila lite kan inte vara där uppe varje dag och bara jobba, resandet sliter också!
På måndag kör jag på igen!
Vi kämpar på!