tisdag 6 juni 2017

Tage på besök, LRF Cup och Husmålning

Bloggen laggar lite men nu är det dax, dock får jag vänta lite med bilder då jag sitter på Kastrup och skriver detta. Skall till Milano 2 dagar med jobbet, faktiskt förstå gången jag är I Italien...

Så kom då äntligen Tage och Lovisa på besök. Han har nu hunnit bli ett år och lite till, han är hur söt som hellst. En intensive here som håller igång så länge han är vaken, med social och för det mesta glad.

Kossorna var en höjdare dom kunde han titta länge på utan att tröttna, Morfars Traktor var inte lika häftig..lite läskig faktiskt. Tage har nu också lärt sig att sova riktigt bra. Lovisa och Tage fick också med sig sommarväder med runt 25 grader, härligt.

Till helgen kom också Emil och morbror Alexander och hälsade på, som tack fick de slita hart på LRF Cup som traditionsenligt (3:de gången) gick av stapeln på Västra Karups IP. Där fans också en exemplarisk parkeringsgeneral (morfar och Doris i den härliga sommarvärmen), bilarna stod exemplariskt uppställda och kaosen uteblev trots ganska bra anstormning.

Lovisa och Alexander tog hand om kiosken och sålde också mackorna. Härligt med alla ungarna, Emil och Tage på plats , det var en riktig familjepicknick I skuggan, tyvärr hann jag inte vara med så mycket ....

Asta och Tage blev riktiga kompisar Asta vill alltid ta hand om alla och är en jättejust kompis.

Vi hann med lite ändå, rundtur med Cabben I det fina vädret, jag och Alexander hade en fin tur. Även rundtur I Doris A-traktor stod högt I kurs.

Asta och Svea spelade först på Söndagen då hade gänget åkt hem, töserna var som vanligt duktiga men spelade I två olika VK lag för ovanlighetens skull, men det gick lika bra för bägge lagen.

Målningen av huset har nu tagit riktig fart, vår granne Jorgen fixade en Skylift till denna helg och nu har vi snart målat det mesta skönt att ha det gjort till semester. Bara västgaveln återstår och den är ompanelad senare, men vi hoppas kunna hyra liften en helg till och få allt klart.