söndag 5 juli 2009

Semester


Så har då min semester börjat. Torsdagen tillbringade vi bla på Hörby marknad där de obligatoriska träskorna till Doris inhandlades. Asta och Svea var med och var jätteduktiga gick för det mesta själva, vi var tidiga så att det var inte så trångt och mycket folk. Det var mycket varmt. Sen åkte vi hem och tog fram barnpoolen i vilken det sen var fullt drag hela eftermiddagen.

Fredagen var baddag vi åkte till Inger och Per i Åhus. Kul att träffa dom igen det var länge sen vi var i Åhus. Det var fint väder och varmt i vattnet. Tjejerna plaskade för fullt. Synd bara att de tål solen så dåligt, fast de är insmorda blir de snabbt röda och prickiga.

Lördagen var jag i Glimminge och Eva och tjejerna var hemma, mormor och morfar kom på besök. Jag var på Träindustrin och köpte golvsocklar och fönster/dörrfoder 180 meter av varje.

I Glimminge var det dags att börja spackla gipsväggar och tak, jag började med stora rummet.
Jag grundade också alla Vindskivor till huset.

På söndagen var vädret sämre igen med regn i Svensköp och lite duggregn i Glimminge. Jag spacklade rummet klart började med köket. Slutmålade också alla Vindskivor som nu är klara för uppsättning.

Edvin, Anders son kom också över och hjälpte mig att tvätta tegelpannor ett par timmar, här finns mycket kvar att göra, men snart är de riktigt skitiga pannorna tvättade och klara.