fredag 22 april 2011

Påskledigt

Så var då äntligen Påsken här, det verkar som vi får behålla det fina vädret också. Skall bli skönt att vara lite ledig några dagar. En Påskkärring svischade förbi i köket i morse.....

Doris var med mig på jobbet igår. Hon tyckte nog det var ganska segt. Men vi hade en jättetrevlig lunch där vi gick ut och åt buffe på en Asian Garden i Hbg. Doris som är en rätt petig tjej med maten fick nu välja själv och åt massor 4 bitar sushi med lag, fritterad kykling, vårrulle mm. Som vanligt när det är buffe så åt jag också alldeles för mycket.......

När vi käkat så tog vi en sväng på stan och tittade i nån affär, Doris ville köpa nåt till Asta och Svea men vi la ner det. Vi gick i stället ner till Parapeten och satte oss vid sundet och tittade mot Helsingör. Det var ett spegelblankt solbadande Öresund vi hade framför oss.... Magiskt... Vinterjackan var inte helt rätt!

På eftermiddagen var jag tvungen att sitta och skriva ett protokoll nån dryg timme. Doris satt och ritade och läste i vår fikahörna på jobbet. Helt plötsligt så Maria till mig att Doris hade somnat i Soffan.... Hon sov så skönt.

I onsdags när jag kom efter en dag i Malmö så var hela planen bakom stallet fylld med grejer. Linderöds trä hade varit här med Lastbilen och levererat Lekstugan och virke och lekablock till stallbygget. Nu skall lekstugan upp hoppas hinna detta under Påsken också.

Vår fina tjejer....
Igår så satte jag in de nya stallfönstren på norrsidan av stallet också så nu är alla nya fönster på plats, nu återstår att isolera, pappa och brädklä även Norrsidan. Det ahr varit mycket jobb med at förstärka norrsidan också stallet vi inte direkti toppskick. På Norrsidan måste jag också mura igen 3 st dörrhål i väggen innan den är klar. Det går sakta men säkert framåt.

Gräset börjar se oroväckande grönt ut står inte på förrän jag måste ut med klipparen, så är den säsongen snart igång igen....

Härligt med det fina vädret tjejerna är så lyckliga över att slippa alla overaller, mössor och kängor, härlig tid vi har framför oss nu!

Snart kommer väl moppeligan....
Skall försöka hinna åka en sväng med Guldvingen också om det fina vädret håller i sig.