söndag 5 augusti 2012

Oväntat besök

På torsdag middag dök Inger och Per upp "oanmälda" efter en riktig resa med buss och tåg från Åhus. De fick också ta en promenad från affären hit. Kul att se dom igen länge sen. Undrar förresten om de tog sig igenom det tåg kaos som var i Skåne i Torsdag/Fredag. Hoppas de är hemma nu i alla fall. Även utan strul är detta en resa som tar många timmar....

I går så var vi en snabbis vid havet, kom iväg först på eftermiddagen, tog inte många minuter förrän det drog igen och solen försvann så det blev en kort tur, Asta och Svea hann dock med att bada ordentligt.

Jag har nu putsat väggen på stallet mot huset, det går trögt och blir väl så där lagom bra. Putsningen tar bra på mina armar så jag tror att jag får ta en vilodag från putsningen idag. Hoppas bli klart i början på nästa vecka.

Gräsklippning minst en gång i veckan står alltid på programmet denna gynnsamma sommar för växtligheten, men faktiskt börjar det bli torrt (!!) nu så fläckvis så har inte gräset vuxit så mycket.

Går nu mot sista veckan på vår långa sommarledighet, känns rätt ok att snart börja jobba igen. Vi har dock en hel del jag skall försöka fixa i veckan. Bla hoppas jag få ordning på Suckan igen och få den besiktigad. Sen börjar det väl även bli dags att börja förberedelserna för Gillet.