måndag 15 augusti 2011

6 veckor går fort!


Doris på ridlägret

Så var det då dags igen att styra bilen mot Helsingborg igen på mornarna. Känns på sätt och vis som det var dags igen. Semestern har ju varit lång, men när jag tänker på vad som blivit gjort så känns det inte som vi gjort så mycket. Men för dig kära Bloggföljare (Om ni är några kvar där ute..?) så finns det ju i alla fall en redovisning på Bloggen av en hel del som vi ändå hunnit med.


Det stora som vi inte gjort är att måla grunden som vi var och köpte färg till tidigt på semestern. Här kan vi ju ändå i viss mån skylla på vädret, inte så lätt att måla i skuraväder.... ;-(.

Eva har målat Lekstugan och gaveln på huset klart i alla fall. Jag har fått en hel del gjort på stallet invändigt och den nya porten är på plats. 

I förra veckan hann jag väl inte riktigt med allt jag tänkt mig. Jag var en dag hos Ingela och Jan-Erik och sov över vi grillade och drack lite öl på kvällen. Nästa morgon så tog vi en lång svamptur i skogen i det fina landskapet på Linderödsåsen. Vi hittade en hel del Kantareller också, det är ett verkligt bra år i år vad gäller svamp och all växtlighet vad det verkar.

I lördags var det 30-års gille hos Linda och Pontus. Det var ett riktigt kalas med drygt 100 gäster. Mycket god mat och trevligt som tusan, så trevligt så att jag var tvungen att vara kvar och "stänga". Söndagen var inte lika trevlig, jag var tvungen att jobba maniskt så att jag inte skulle hinna känna efter hur kass jag var. Faktiskt har jag även idag känt mig lite ynklig ;-).

Mormor och Morfar var här och passade tjejerna medan vi var på kalaset så på söndagen så grillade vi lax innan de åkte hemåt igen.

Bara lite senare så kom min jobbarkompis Jonas med familj på fika, vi har pratat länge om att de skulle komma och hälsa på och nu blev det äntligen av, det var ju riktigt hyggligt väder att sitta ute och fika i.