onsdag 10 april 2013

Nu var det nära att bloggandet upphörde ..

Kollega Dan på fika.....  
Min kollega Dan med familj var här på Annandagen och hämtade lite ved. Vi passade på att bjuda på fika och så var vi runt och tittade lite även om det var kylslaget.

Tyvärr har min axel blivit sämre igen måste tillbaka till läkaren och kolla. Trist då hade operationen lika gärna kunnat vara ogjord, men det är klart jag gjorde i alla fall ett försök att rätta till det.

En glad pyjamastjej
I helgen så var jag först i Svensköp och hälsade på Jan-Erik och Eva och Tomas. Det blev lite fixande med Skridskoslipen och sen blev det Degebergakorv och pilsner. Jag sov över men åkte ganska tidigt för att inte missa Asta och Sveas Pyjamasparty som vi hade i Jympasalen på skolan. Där var det livat, många uppspelta barn och tills slut två ganska så trötta föräldrar även och Doris och Mikaela var med och hjälpte till jättebra.

Mikaela och Doris serverar frukost till Svea
Arbetet med Startmotorn till Guldwingen är tyvärr ej avslutat. Har fått hjälp av Jörgen - smen att göra ett nytt glidlager men jag får ingen riktig fart på den är nåt som kärvar i den så jag har svårt att få riktig snurr på den, men skall se vad jag kan göra, annars är det väl bara och försöka få tag på en ny.

Idag har Doris haft fotbollsträning  ute, Asta och Svea har tränat fotboll inne, jag har bytt till sommardäck på Zuckan.

Våren har det riktigt jobbigt i år men idag var termometern uppe på 8,5 grader i alla fall osäker på om det är rekord i år. En bitande kall vind gjorde det inget skönt att vara ute.


Kön var lång till fiskdammen..